Bezoek mijn andere blog
Mellaah
Waarom moet je de gebit van een hond verzorgen?

Er zijn verschillende manieren om een gebit van een hond schoon te houden, je kunt zelfs het gebit poetsen van een hond! Nee, wij doen het op de normale manier. Zo heeft iedereen zijn/haar manier van het schoonhouden van het gebit bij een hond! En daarom heb ik een paar redenen op een rijtje gezet! Benieuwd welke manieren? Lees dan eventjes verder..

Spelenderwijs schoon

Bij Lucca de Hond houden wij speelsgewijs schoon! Je kunt al met een simpele touw je hond’s zijn/haar gebit schoonhouden. Lucca de Hond heeft zijn eigen speelmand, soms lijkt het wel een hondenspeeltuin hier maar het werkt wel. Je hebt ook andere speeltjes voor de Hond die zijn/haar gebit schoonhouden, vraag er even naar bij een dierenspeciaalzaak!

Tandpasta met vleessmaak

Hier ben ik zelf niet echt van, maar je kunt dit gewoon krijgen bij een dierenspeciaalzaak. Tandpasta met vleessmaak zo kun je zelf je hond zijn/haar gebit schoonhouden, en de hond vind het ook nog eens lekker. Alleen vraag ik me dan af: ruikt je hond dan niet de hele dag naar vlees uit zijn/haar mond?

Snoepend poetsen

Sommige snoepjes die speciaal voor de hond zijn gemaakt zoals: Sticks, snacks en kauwbotten. Ook dit geven wij Lucca de Hond af en toe! Lucca krijgt af en toe dentasticks van Pedigree Link, of een ander merk. Lucca eet echt bijna alles, dus dat is ook een voordeel!

Zo zijn er verschillende dingen op de markt die je aan je hond kunt geven! Gebruiken jullie nog iets speciaals om de gebit van je hond schoon te houden? Laat het achter in de comments!
Andere verhalen

Laat je horen

Laat je horen U emailadres wordt niet gepubliceerd