bekijk ook mijn lifestyle blog:
mellaah.nl
Wat is er vannacht gebeurd met Lucca?

Hi! Lieve volgers van Lucca de Hond. Ik heb intussen al een aantal vriendjes via Facebook op de hoogte gesteld: Lucca heeft vannacht namelijk alleen maar gejankt en baasje wakker gehouden om mij uit te laten. Mijn baasje doet alles voor me, maar wat me nou vandaag nou alweer gebeurde.. Even een update over Lucca zelf!

Het begon al een week eerder: Lucca at gras buiten. Ik had al een vermoeden dat het niet goed ging, maar ik had niet verwacht dat dit het resultaat zal zijn.

Vannacht heeft Lucca baasje wakker gehouden (vond ze niet erg, maar het is niet de bedoeling). Hij wilde continu uit, gaf continu over. En zijn ‘ontlasting’ *bah! was water. Baasje moest de lakens midden in de nacht verschonen, en we stonden in onze pyjama buiten om 4 uur en 6 uur s’nachts. Je kunt je dus voorstellen dat we samen kapot zijn.

Vanmorgen wilde hij ‘alweer’ uit, eerst wilde ik het afwachten, misschien gaat het over. Ieder Geval zo gaat het bij ons als mens!

Toen zijn we toch uit geweest. Toen baasje ontdekte dat ik onder het bloed zat, vermoeid rende baasje naar haar stiefvader. Dierenarts gebeld en we konden een uur later terecht.

Lucca heeft een Darmontsteking en 39 graden koorts. Hij is wel zichzelf, althans hij kan aardig blaffen naar andere honden en rent nog steeds als vanouds rond.

Lucca heeft antibiotica meegekregen en een pil voor de darmkrampjes. Bij de dierenarts heeft Lucca ook nog een prik gehad, die vond hij wat minder!

Hij slaapt nu naast mij, en ik zal goed voor hem zorgen. Even een ‘update’ over Lucca.

Liefs, Mellanie en Lucca.
Bekijk ook

2 Reacties

  • Zina helping Dog
    9 maanden geleden

    Wat erg zeg! Hopelijk vlug weer beter

Verstuur

Laat je horen E-mailadressen worden niet gepubliceerd