Wat te doen met je Hond bij ‘Hondenweer’?

Hondenweer, als je de definitie van ‘hondenweer’ opzoekt betekend het: Bijzonder slecht weer. Tja! Wij hondenliefhebbers lopen het liefste door het bos als het lekker warm is. Nou is dat niet altijd zo, maar.. toch moet je je hond uitlaten. Zelfs als het slecht weer is! Helaas. Daarom heb ik een aantal tips voor je op een rijtje gezet, wat je nou met deze ‘hondenweer’ met je hond kunt ondernemen. Woef! En veel leesplezier..

Naar het bos?

Het mag wel niet zo lekker weer zijn: alsnog is het lekker om even een frisse neus op te doen. En je hond vind natuurlijk alles prima, zolang hij maar ‘uit’ mag. Althans zo denkt Lucca er 100% procent over.

Slapen natuurlijk!

Mijn hond Lucca, ligt het liefste de hele dag lang uitgerekt op de bank. Leuk natuurlijk een dagje bankhangen! (vergeet niet je hond uit te laten..)

Je baasje achterna lopen of vervelen = Logisch

Zucht.. gaat ze nou alweer het huis schoonmaken? Eten? Waar.. Sommige honden leren het nooit! Kunnen ze niet hun eigen leven zoeken? Haha! Soms zo frustrerend, is het herkenbaar?

 

Eteeeen

En dagje thuis zijn, kan natuurlijk niet ontbreken zonder te eten. Zorg dus dat je op tijd in de keuken staat voor je eten: stel dat je eten net eventjes telaat komt? Schande!

Spelen natuurlijk?

Als je toch al thuis blijft, is het misschien leuk als je baasje eventjes met je speelt. De bal gooien bijvoorbeeld? Lucca vind het geweldig. Enige is alleen dat je dan blijft gooien..

 

Wat doe jij met je hond, als het ‘hondenweer’ is?

  • Mellanie 21 maart 2017 op 21:47

    Leuk!