Bezoek mijn andere blog
Mellaah
Wat voor eten geven jullie je hond?

Ik ben benieuwd. Benieuwd naar wat voor eten jullie je hond geven. Gezonde voeding is goed voor de hond. Soms ontstaan er klachten in de Darmflora. Want een slechte darmflora kan er voor zorgen dat je hond de verkeerde bacteriën binnen krijgt. Goede voeding is dus de beste oplossing.

Welke soorten voer zijn er?

Rauwe vleesvoeding
Lucca de Hond is zelf niet van de vleesvoeding, maar er zit wel alles in wat de Hond nou eigenlijk nodig heeft. Rauwe vleesvoeding kan er voor zorgen dat je hond een ‘goede’ darmflora krijgt.

Hondenbrokken
Wij geven Lucca niet altijd Hondenbrokken, Lucca vind het niet al te lekker. Je moet altijd kijken wat de Hond nou echt nodig heeft daarom zijn er ook speciale verpakkingen op de markt die speciaal voor de honden ras zijn bedoeld.

food-bowl-281978_960_720

Wat hebben honden nou echt nodig?
Alle honden zijn carnivoren, vleeseters dus. Wist je dat de spijsvertering van de hond voor 99,8% gelijk is als bijvoorbeeld een wolf? De meeste honden vinden daarom ook alles lekker. Lucca de Hond ook 🙂

Wat krijgt Lucca?
Wij geven Lucca speciale Hamburgers. Wij zeggen dus ook niet tegen Lucca wil je eten. Wil je een Hamburger? In de Hamburgers zit namelijk alle voedingsstoffen in die de hond nodig heeft. Hier kom ik nog in een artikel op terug, want het is niet alleen voordelig hier zit ook echt alles in.

Wat geven jullie aan je honden?

De foto’s komen van Flickr & Pixabay
Andere verhalen

Laat je horen

Laat je horen U emailadres wordt niet gepubliceerd