Bezoek mijn andere blog
Mellaah
Welkom op mijn Blog!

 

Hi! En welkom op mijn Hondenblog. Ik heet Lucca en ben 2 jaar. Ik ben een Cavalier King Charles Spaniël ik geef tips hoe je het beste kunt eten, slapen en eten. Mijn baasje geeft jullie ook tips mijn baasje vind dat deze blog ook vooral een informatieve blog moet worden. Bijvoorbeeld de leukste dierenwinkels, het gedrag van de honden, en waar je het beste terecht kunt als je hond ziek is of de goedkoopste dierenartsen die er zijn hier in Nederland.

Ik blog drie keer per week op Luccadehond.nl. Naast Luccadehond heeft mijn baasje ook een blog: Mellaah.nl hier vind je dagelijks de Lifestyle tips op een rijtje.

Ook vraag ik om jullie hulp! Mijn baasje zoekt hondenvriendjes, die een interview willen doen met Luccadehond.nl. Dus heb jij een hond? En wil je geinterviewd worden over je hond? Lijkt me leuk! Mail dan even naar contact@luccadehond.nl
Andere verhalen

1 Reactie

Laat je horen

Laat je horen U emailadres wordt niet gepubliceerd