bekijk ook mijn lifestyle blog:
mellaah.nl
Win: een Hangmat voor jou of je Hond van Tropilex voor Kerst!

Op mijn eigen blog mellaah.nl deel ik dagelijks verschillende artikels. Daar heb ik ooit een super leuke samenwerking gehad met Tropilex, een fijn bedrijf die hangmatten verkoopt. Nu vroegen ze of Lucca de Hond ook een hangmat wilde weggeven, en er zelf ook een wilde uitzoeken. Lucca de Hond kon natuurlijk geen néé zeggen dus wij gingen erop in. Wil jij dus ook een hangmat voor jou/je hond winnen? Lees dan dit artikel even verder!

Winnen bij Luccadehond!

Lucca de Hond koos voor een witte hangstoel voor in ons nieuwe huisje, het komt eigenlijk altijd wel van pas. Nu kun JIJ bij Luccadehond.nl ook een hangmat naar keuze winnen. Wat moet je er voor doen? Lees dan dit artikel even verder..

Wat je kunt winnen

Ik geef één Hangmat of Hangstoel naar keuze weg, dit doe ik graag voor jullie. Zelf heb ik er ook een gehad, binnenkort wanneer ik op mezelf ga gaat hij heerlijk bij mij op balkon hangen. Zo kan ik in de zomer of lente heerlijk onderuit een boek lezen of jullie reacties door te lezen. Het lijkt mij heerlijk om wakker te worden en eerst even lekker onderuit te ‘chillen’ dat zou pas echt relaxed wakker worden! Zodra hij hangt maak ik nog een foto voor op mijn Instagram. Het lijkt mij in ieder geval super, en nu mag ik er ook iemand anders mee blij maken. Uiteraard mag je je eigen Hangmat of Hangstoel uitzoeken!

 

dog-1543634_1920

 

Kies tussen: een Hangmat of Hangstoel

Je hebt zelf de keuze uit twee opties een Hangmat of Hangstoel. Met een Hangstoel kun je heerlijk zelf onderuit liggen met je voeten gestrekt je zit dan rechtop, je kunt dan bijvoorbeeld relaxed een boek lezen. Nu heb jij de kans om één van deze heerlijke hangmat of hangstoel te winnen van Tropilex. Je kunt alvast op de website kijken voor welke Hangmat en/of Hangstoel je het leukst vindt! Vermeld het ook in de reactie’s om meer kans te maken! Onderaan het artikel vind je wat je moet doen. Succes!

Wat moet je doen?

 • Volg me op Facebook (ontvolgen heeft geen zin, ik zie de statistieken)
 • Schrijf in de reactie’s waarom jij zo graag de Hangmat of Hangstoel wilt winnen, en welke je het liefst wilt winnen
 • Vul een geldig e-mailadres in in de reactie’s

 

20 december 2016. Ontvangt de winnaar/winnaresse een mail in haar inbox (indien een geldig e-mailadres ingevuld)
Bekijk ook

21 Reacties

 • S.Hubregtse
  1 jaar geleden

  Vaak ben ik aan ’t dromen,
  over een tuin vol palmbomen.
  Met een grote hangmat ertussen,
  om bij te komen van alle klussen.
  Een gouden zon beschijnt m’n vel,
  door de schaduw is ‘ie niet te fel.
  Ik ben al bijna ingedut,
  tot ik wakker wordt geschud.
  Terug in de dagelijkse realiteit,
  helaas, die palmbomen zijn geen feit !
  Deze prijs brengt me in tropische sferen,
  en ik hoef niet eens te emigreren.
  Daarom hoop ik dat we de hangmat winnen,
  dan kan het relaxen gaan beginnen…

 • Lesley
  1 jaar geleden

  O ik zou deze hangmat graag voor mijn moeder willen winnen! Die heeft een caravan met tuin omdat ze zelf geen tuin meer heeft voor in de zomer. Daar past hij perfect!

 • Esmeralda van Rijsingen
  1 jaar geleden

  Ik zou graag een hangstoel voor mij hond bono willen winnen. Hij pakt nu mij favoriete plek op de bank in. Dus zo heeft hij zijn eigen hangstoel.

 • Jannet
  1 jaar geleden

  Ik zou graag de hangstoel willen winnen. Lijkt me geweldig voor mijn hondjes

 • Anita Koekkoek
  1 jaar geleden

  Wauw!! Wat gaaf
  Ik zou gaan denk ik voor de tropical raspberry lounge hangstoel lijkt me net wat nakkelijker met ophangen dan een hangmat en hij kan zelfs bij op vakantie
  Ons Jack Russeltje zal er niet in gaan , die heeft daar absoluut de rust niet voor haha maar ik en mn meiden zouden werkelijk genieten ❤
  Ik doe graag mee,
  Groetjes Anita

 • Chantal
  1 jaar geleden

  Hallo, ik wil graag een hangstoel voor mijn 2 vriendjes overal waar ik ga liggen willen ze ook liggen en met zo iets moois hebben ze een eigen plekje. Liefs en een poot van dushi en aakie

 • Anja
  1 jaar geleden

  Oh wat een prachtige prijs. Ik zou voor de volgende hangstoel kiezen: hangstoel Trinidad pine (http://www.hangmatgigant.nl/hangstoel-tinidad-pine)

 • Anita H.
  1 jaar geleden

  Ik ga voor de Tortuga fire 2 persoons hangma (http://www.hangmatwereld.nl/tortuga-fire-hangmat). Zo’n hangmat ligt heerlijk, weet ik uit ervaring (uitgeprobeerd bij een wellnesscentrum). Heerlijk relaxen op mijn balkon in de lente en zomer, daar heb ik wel zin in.

 • Anna
  1 jaar geleden

  Ik zou voor de hangmag Margarita Earth gaan…
  Facebook: An Na

 • Bernice
  1 jaar geleden

  Ohh voor mijn puppy Jack van 11 weken. Die wil heel graag overal liggen. Zo kan hij heerlijk relaxen in de tuin komende jaren

  • Bernice
   1 jaar geleden

   En dan lekker relaxen in de hangmat☺️

 • Rianne
  1 jaar geleden

  Oh ik zou dan heel graag de piaui geel met franjes willen winnen voor heerlijke zomerdagen en avonden in dat zelfde seizoen met mijn gezin. Wellicht leert mijn man dan eens ontspannen.
  Je site reageert erg traag op getype trouwens.

 • Elise
  1 jaar geleden

  Ik die heel graag mee! Voor onze hond om in te liggen, voor mijn meiden om lekker in te relaxen en voor mezelf om even een me-time momentje te hebben!

  • Elise
   1 jaar geleden

   En oh, zo’n hangstoel lijkt me fantastisch om een heerlijk boek in te leven straks in het voorjaar..

 • Mira
  1 jaar geleden

  Wat een leuke winactie! Ik zou supergraag de orquidea purple willen winnen, dan kan ik gezellig samen met mijn hondje Dobbie heerlijk ontspannen genieten in mijn kleine tuintje als het voorjaar weer begint.. hmmm misschien ook een ophangsysteem in de woonkamer maken dan kunnen we nog eerder samen relaxen.

 • Dominique van Bree
  1 jaar geleden

  Super leuk! Ik wil graag de hangmat winnen voor mijn Franse Bulldog Gizmo. Mijn oude tante vind het heerlijk om in de lente/zomer in het zonnetje te luieren. Deze hangmat zou fantastisch zjin in onze tuin, tussen onze palmbomen 🙂

 • Riet kolb
  1 jaar geleden

  Zou hem wel willen winnen

 • Peggy
  1 jaar geleden

  Ik zou graag voor in de nieuwe kamer van mijn dochter een de hangstoel kids “Hang Mini” zebra willen winnen!
  Haar kamertje wordt zwart/wit en deze mooie hangstoel zou daar perfect bij staan!

 • Beppie ebeltjes
  1 jaar geleden

  Ik zou graag een hangmat voor me hond willen winnen. Ze is 2.5 jaar en heb het eindelijk voor elkaar dat ze niet meer op de bank mag. Dus dan gun ik haar samen met mij in de achtertuin een hangmat om samen in te liggen.
  Email b.ebeltjes88@hotmail.com

 • Jolanda
  1 jaar geleden

  Wauw toffe actie ik en mijn bulletje Dustin doen graag mee voor de hangstoel. Net een nieuw huis en 20 december jarig zou geweldig zijn om daar lekker in te chillen met zijn 2tjes na een lange wandeling.

  Het liefst gaan we voor de hangstoel brasil natura

 • Wietske
  1 jaar geleden

  Wij zouden heel graag de hangstoel Triniad nature willen winnen. Vanaf aankomend voorjaar voor het eerst een tuin en… een hond 🙂 Ons 4 jarige zoontje kan niet wachten en ziet hel na het spelen met de pup al heerlijk chillen in de hangstoel

Verstuur

Laat je horen E-mailadressen worden niet gepubliceerd