Lucca kreeg brokken met aardappels opgestuurd?

Lucca is gek op eten, slapen, uitgaan, en weer eten. Lucca kan nou eenmaal niet zonder. Nou is Lucca begin dit jaar goed ziek geworden van eten die hij eigenlijk als sinds pups af aan al kreeg: vers vlees (wij noemde het hamburgers). Sinds toen gaven wij zakjes eten en daarbij krijgt hij af en toe brokken. En vandaag hebben wij het over de zak brokken van WOOOF.

Lekkeeeeer…

Wat werkt, en wat niet?

Nou is het natuurlijk van belang dat het goede en vooral voedzame brokken zijn. Brokken die Lucca niet ziek maken, want dat willen wij echt niet meer meemaken. Nou mag Lucca zo nu en dan brokken uitproberen en laatst kregen wij een mail om een zak met aparte brokken opgestuurd. Nu denk je apart? Ja, apart door de aardappels die in deze brokken zitten verwerkt kun je het wel apart noemen. Zoiets had ik in ieder geval nog niet gezien..

WOOOF

WOOOF is een hondenmerk (met een webshop), die verschillende koudgeperste hondenbrokken verkoopt. De brokken zijn met liefde gemaakt voor de lieve hondjes onder ons. WOOOF heeft een hondenlijn met verschillende soorten brokken van Regular tot Zalm. Doordat de brokken geperst zijn heeft WOOOF alle vitamines en mineralen behouden in de voeding. Bovendien zijn deze brokken perfect voor Lucca (daarom gaan we ze ook vaker bestellen) doordat de vertering beter werkt, en het sneller is opgelost in de maag.

Aan de slag..

Lucca kreeg dus deze (grote!) zak met brokken van WOOOF opgestuurd. Omdat Lucca zijn darmen gevoelig zijn, raadde de dierenarts ook natuurlijke brokken aan naast zijn normale natte voer. Zo is het fijn dat WOOOF 100% procent natuurlijk is. Daarnaast zijn er een aantal fijne dingen aan Wooof waarvoor ik koos voor dit merk..

Waarom WOOOF hondenvoeding?

Je hond krijgt er een mooie glanzende vacht de voeding van WOOOF en is tarwe (gluten) vrij wat goed is voor Lucca’s darmen. Daarnaast zijn er geen kunstmatig geur, kleur of smaakstoffen toegevoegd. WOOOF hondenvoeding heeft een hoge verteerbaarheid en is goed voor de ontwikkeling van je hond (dus ook goed voor puppy’s).

Lucca kreeg daadwerkelijk meer weerstand overdag. Normaal lag hij altijd te slapen (snurken) en ik merk na een aantal dagen dat me hond meer wil spelen en uit wil. Nu krijgt baasje minder rust maar ben ik zelf wel blij dat hij wat actiever is overdag.

En?!

Toen ik de zak binnen kreeg, stond Lucca direct naast me. Hij ruikt gewoon de voeding door de zak heen (die goed dicht zit!). Het was zelfs zo erg dat ik niet eens normaal meer foto’s kon maken. Daarom staat meneer waarschijnlijk op iedere foto die ik maakte.

Toen ik het voer aan hem gaf, kun je wel zeggen dat hij me bijna aanvloog.. Lucca vond het zo lekker dat nadat hij het op had, de zak plunderde (zie Lucca’s Instagram!). Baasje liep net twee seconde weg.. Dat krijg je met lekkere voeding in de keuken. Nu Lucca de voeding al een aantal dagen krijgt kan ik wel vertellen dat meneer de zak met Lam en Aardappels goed heeft gekeurd. Aanrader dus, voor als je nog een natuurlijke geperste brokmerk zoekt.

De Wooof Regular zak ik verkrijgbaar tussen de: €21,50 – €36,00 via de webshop van: Wooof.