Voor wat voor Hondenvoeding én Snoepjes ga jij?

Honden houden van eten, daar kunnen wij nou eenmaal niet omheen. De juiste hondenvoeding kan ervoor zorgen dat je hond gezond blijft. Lucca neemt iedere ochtend en avond een speciale Hamburger, die ervoor zorgt dat hij alles binnenkrijgt wat hij nodig heeft. Naast dat is Lucca eens in de zoveel tijd niet zo lekker, wat geef je je hond dan? Ik geef hieronder een aantal tips.

Maak je het vers, of verpakt?

Je kunt er als baasje voor kiezen om voor de duurdere manier te gaan, of de manier waarop ieder ander het eigenlijk aanpakt. Wat voor hondenvoeding kies jij? Sommige honden zijn op dieët, met de juiste voeding en beweging moet het allemaal goedkomen.

Moeilijke eters

Natuurlijk heb je ook van die moeilijke eters ertussen. Honden zie ik net zoals Baby’s, uiteindelijk eten ze het wel. Maar je hond geeft ook echt aan wanneer hij het niet lekker vindt. Probeer dan aan de slag te gaan met een andere soort hondenvoeding.

Zieke hond, wat te doen?

Naast dan hebben sommige honden af en toe last van hun maag. Zelf maak ik dan ouderwets: Kipfilet (Dit kook ik dan) met rijst, de volgende dag voelt Lucca zich altijd direct optimaal!

Bio Hondenvoer en Snoepjes van Yarrah

Laatst kreeg Lucca de Hond een leuk pakketje, met een aantal bio hondenvoeding en snoepjes. Daar kon Lucca natuurlijk geen néé tegen zeggen. Daarom gingen wij direct aan de slag toen wij het pakketje kregen: alles moest natuurlijk zorgvuldig uitgetest worden!

Lucca heeft uitgebreid deze hondenvoeding getest, alles is bijna op! Behalve de snoepjes die hij echt heel erg lekker vond. Het gekke is dat hij het ook daadwerkelijk opeet, meestal met dit soort voeding doet hij vrij moeilijk. Hij vond deze Biologische voeding heerlijk, zo heerlijk dat hij nog eventjes zijn voerbak ging checken (Terwijl het al opwas!) Tja Lucca je hebt het toch echt opgegeten.

 

 

Welk hondenvoer ga jij voor? Laat het me weten in de reacties.

 • Lisa 3 mei 2017 op 11:15

  Ik neem steeds een ander merk voer ik weet dat dat best slecht is victor is een erg moeilijke eter al vanaf pup als ik iets vind wat hij lust eet hij het 3 weken daarna moet hij het niet meer en kan ik opzoek naar wat anders heb zowat bijna elk merk al gehad ook vers vlees uit de supermarkt is zeker rastypisch kieskeurig zijn met die cavaliers

  • Lucca De Hond 10 mei 2017 op 10:19

   Hi Lisa,

   Herkenbaar 😉 Lucca hetzelfde liedje haha!